A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. május 21., csütörtök

Zenélő gitár hátizsák mp3 lejátszókhoz

A Forzieri kínálatában lehet megtalálni ezt a furcsa hátizsákot, amely akkor hasznos, ha sétafika közben sem szeretnél megválni a gitár formájától és hangjától sem. 398 dollár... Bagatell.

A hátizsák marhabőrből készült, és a cserzése során a színe a lakkozott fához vált hasonlatossá, így adja át az "én bizony spanyolgitár vagyok" érzetet (igaz, a vállnál meghajló nyak némelyest rombolja az illúziót). A hangot pedig úgy kapjuk a látványhoz, hogy egy belső zsebben elhelyezendő mp3 lejátszó csatlakoztatható egy hangszóróhoz, mely a "műgitár" középső hangrésében bújik meg. Csodálatos érzés lehet úgy mászkálni a városban, hogy hátunkon, egy műgitárból szól (hátrafelé, mindenki másnak) a zene - főleg, ha valaki képes tüctüc technóval meggyalázni az összhatást.

Ja, majd' elfelejtettem: dolgokat is lehet bele pakolni... ;-)

Nincsenek megjegyzések: