A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. május 29., péntek

Tauntaun plüss és hálózsák

Plüss formában már sok mindent megcsináltak a klasszikus macik óta, arctámadók, elnökök és egyebek után most a Star Wars hívő plüssfetisisztáknak (mint például jómagam) kreáltak valami szépet.
Ha emlékeztek, a Birodalom Visszavág elején Luke Skywalker életét az mentette meg a fagyhaláltól, hogy egy idegen hátasállat, egy tauntaun "belsejébe" dugták melegedni. Nos, elkészült eme "szép" jelenet plüss változata, ahol a kipurcant tauntaunból szabadon kiszedegethetjük és visszatuszkolhatjuk az autentikusan kékre fagyott Luke-ot.

A fenti kreálmány még csak bemutató, ár nélkül, ha sorozatban is gyártásra kerül, a MyPaperCrane oldalán lehet majd rábukkanni.

Másik tauntaunos csodánk pedig a ThinkGeek áprilisi tréfája volt anno. A kissé morbid / súlyosan zseniális (a kívánt részt vágd ki a monitorodból és küldd be címünkre) ötlet lényege, hogy a tauntaun valódi hálózsákként szolgál, a lény hasába alvásra ítélt csemeténket bújtathatjuk bele.

Mire kiderült, hogy csak április elseje tiszteletére készült lököttségről van szó, a dizájn elterjedt a neten és emberhegyek ugrottak rá, rendelési opciót keresve. Nem csoda, hiszen a modell őrültsége valóban aprólékos fanatizmussal párosul - elég csak a hátizsák belső oldalára pingált tauntaun-belekre, vagy a világító fénykard-zippzárra gondolni...

Nos, az OhGizmo! postja szerint a ThinkGeek annyira meghatódott a hatalmas érdeklődéstől, hogy megpróbál gyártót szerezni a tauntaun-zsáknak. Meglátjuk, mi lesz belőle.

Nincsenek megjegyzések: