A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. május 23., szombat

Boom Blox Bash Party - Steven Spielberg játéka!

Sokan gondolják, ha valaki filmekben jó, akkor a szórakoztatás más szegmenseiben is érdemes lehet garázdálkodnia. Steven Spielberg nevét gondolom csak annak kell magyarázni, aki az elmúlt pár évtizedet egy másik galaxisban töltötte, mindenesetre jó pár csúcsmozi után rájött, hogy a Wii játékkonzol bizony jó dolog.

A Bloom Blox Bash Party (mondjátok ki gyorsan, sokszor egymás után) ráadásul már a második játéka a mesternek, az első szimplán Bloom Blox néven jött ki, és viszonylag jó kritikákat kapott. Alant egy videó róla:

Az Electronic Arts által kiadott ügyességi játék lényege igen egyszerű. Kedves kis élő kockák és téglák, Jenga-feeling, robbanó tornyok, nyiffegő ojjektumok. Igazából csak azt nem értem, ebben hol és mit csinált Spielberg. A napokben megjelenő második rész nagyjából ugyanezt hozza, csak még színesebben, még nyiffegősebben, és még robbanósabban, kábé így:

Na jó, két tipp, hogy mitől is jó, ha Spielberg játékfejlesztésben vesz részt.
Egyrészt a Wii szerény grafikai képességéhez képest tényleg nagyon szép és letaglózó a látvány.
Másrészt meg SPIELberg. Értitek...

Nincsenek megjegyzések: