A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. május 25., hétfő

iRock Mini: a legkisebb gitárerősítő

Cipeltetek már gitárerősítőt? Ha még nem, el kell, hogy áruljam: a kezdő zenészek itt döntik el, hogy mégis inkább dorombon, szájharmonikán játszanak, esetleg énekesek lesznek. Az Ashley International tervezői bizonyára szintén túl vannak már pár Orange vagy ENGL láda ki-be pakolásán, mivel elhatározták, ez így nem mehet tovább.
Fejlesztésük az iRock Mini nevet kapta, és amint látjuk, egy pár centis kütyüről van szó, amelyet közvetlenül a gitár jack aljzatába dughatunk be.


A tenyérnyi apróságon a hangerő tekerentyűn kívül még egy apró torzító is helyet kapott, így miniben metálkodhatunk is, ráadásul rácsatlakoztathatjuk mp3 lejátszónkat is, hogy együtt jammelhessünk kedvenc felvételeinkkel.
Az iRock Mini 24,95 dollárért lehet a miénk a gyártó oldalán keresztül, ahol még egy kis demonstrációs filmecskét is megnézhetünk. Természetesen a Slipknot hangzását és hangerejét ne várjuk (nekem a Man In Black egyik fegyvere, a Zajos Tücsök ugrott be), de gyakorláshoz és "csajmágnesnek" biztos megteszi.

Nincsenek megjegyzések: