A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. május 13., szerda

Steampunk alkatrészek plusz halott bogarak: Cybugs

Maine államból már sok furcsa és őrült elme indult a nagyvilágba (elég csak Stephen King nevét megemlíteni ugyebár)... Nos, szintén maine-i az a Mike Libby nevű zseni / őrült (a megfelelő szót húzd alá a monitorodon alkoholos filccel), aki a Rhode Island School of Design-on szerzett szobrász-diploma megszerzése után egy ideig még a szabvány kőfaragáson és egyebeken törhette a fejét, aztán - állítása szerint - meglátott egy elpusztult bogarat, és úgy vélte, az állatolyan, mint valami finommechanikai szerkezet. Ezt feltétlenül "szoborba" kellett öntenie, ezért egy kis steampunk behatással "illette" a halott lényeket. Így lettek a kitinvázakból és óra-alkatrészekből ezek a cyber-bogarak:
Felhúzható skorpió, óramű-potrohú madárpók... A művész megszállottja lett a steampunk ízeltlábúaknak, íme még pár kedves darab a kollekcióból:



További műbogarak a művész saját galériájában figyelhetők meg.

Nincsenek megjegyzések: