A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. május 26., kedd

Swarovski kristállyal kirakott Lips mikrofon

Azt még megértem, ha valaki nem színpadra áll ki zenélni, hanem gitáros, zenekaros, éneklős partijátékok szintjén marad.
Azt is megértem, ha egyes "igazi" énekesnők viszont már annyira übercsodálatosak akarnak lenni a színpadon, hogy csakis gyémántokkal és kristályokkal kirakott mikrofonokba hajlandók beleeregetni csodás hangjukat.
Na de ez...

Az "éneklős gitárhiró klón", tehát az Xbox360-ra kiadott Lips kelléktára gazdagodik egy hűdenagyon limitált mikrofonnal. Ezt az összvissz 100 darabos kollekciót valódi énekesnők valódi csilivili divattervezői, jelesül a Crystal Roc dizájnerei alakítottak át csilivili "Xillion Rose" típusú Swarovski kristállyal, szám szerint ezer darab ilyen csilivili kristály van mindegyik csilivili mikrofonon.

Ugye, milyen szép? És csak 680 dollár. Ha a válság által nem értintett családok kislányai szépen és kitartóan nyafognak, apu-anyu csak megveszi nekik, hogy a csilivili csajszis Lips partijukon ilyen csilivili mikrofonba nyökörészhessék bele a csilivili nagyszobában, hogy "hit me baby one more time".

(yes, I should hit her)

Nincsenek megjegyzések: