A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. március 24., kedd

Steampunk csodák #3 - horror iPod és dokkoló

Volt már nálunk Steampunk PC, és egy kedves pendrive válogatás is, most azonban kicsit gondolkodjatok el azon, vajon ezekből a részletekből rájönnétek-e, minek a darabkáit látjátok?

Persze a címben már lelőttük a poént, egy első generációs iPod Nano és egy dokkolója esett a steampunk őrület áldozatául. Az antikolt réz elemek mellett némi horror-beütést ad a kreálmánynak a beépített műszem is, és a képek tanúsága szerint mind a dokkoló, mind pedig maga a lejátszó átesett a "rezesítésen" (most nagyon küzdenem kell, hogy ne ajánljam fel, hogy a dokkolón keresztül rezesbandák felvételeit is lejátszhatjuk... nos, ezennel el is buktam ezt a küzdelmet).


A ketyere teljesen működőképes, ráadásul olyan finomságokkal is megspékelték, mint például pár rejtett nyomógomb, melynek megnyomásakor "statikus zörej" hallatszik és a felső üveggömbön is egy ezt jelképező kép villan fel. A kiváló munka a SteamGearLab szent őrültjeinek keze alól került ki.

1 megjegyzés:

dose írta...

Na, ez tényleg k jó cucc!