A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. március 2., hétfő

Az iPhone megmondja, hogy fésülködj

A HairCaster egy igazán csajosnak mondható alkalmazás. Az a lényege, hogy elemzi az időjárást azon a helyen, ahol épp vagy, és ez alapján kiszámolja, mennyire fogja átformázni a frizurádat a páratartalom, a szél vagy a hőmérséklet.


Elsőre vigyorogtam egyet ezen, ugyanis én a hirtelen fellépő "bad hair" szituációkat nagyon egyszerűen kezelem (egy hajgumi segítségével). De találkoztam már olyan lánnyal, aki közölte, hogy ő ugyan nem hajlandó három saroknyit sétálni. Mint később kiderült, kiegyenesíttette az egyébként hullámos haját, és a párás levegőben összeugrott volna és bénán nézett volna ki (szerinte). Ha legközelebb összefutok az illetővel, lehet, hogy ajánlani fogom neki ezt az alkalmazást, hátha segít előre tervezni a napjait. (Állítólag van olyan is, hogy az javasolja a progi, hogy aznap maradj otthon, ha nagyon durva az idő.)

99 cent az iTunes store-ban.

Nincsenek megjegyzések: