A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. március 10., kedd

Méregdrága luxustelefon nőknek

Gresso mobilról már korábban is írtam, akkor is kitöltött pár sort a mindenféle luxusjellemzők felsorolása. A nemrégiben bemutatott Gress Lady Diamond-dal kapcsolatban sincs ez máshogy.


Kezdjük azzal, hogy a limitált kiadású készülékből összesen nyolc darabot gyártanak. A gombok aranyból készülnek, a navigombok tetejére még gyémántokat is tesznek. (Höhö, mennyire kényelmetlen lehet gyémántokat nyomkodni - ezzel nyugtatom magam.) Az előlap felső részén lévő háromszög is aranyból van, mint általában a Gresso telefonokon. A kijelzőt 42 karátos, kézzel csiszolt zafírüveg borítja. A mágnessel záródó hátlap rozsdamentes acélból készül, de a biztonság kedvéért (jó, nem a biztonság, hanem a luxus kedvéért, na) bőrrel borítják. A hátlap alatti fémbe lézergravírozással belenyomják a kollekció nevét és a "szériaszámot" (1-8, höhö). A hátlap egy részét zafírkristály takarja, ami betekintést enged a készüléke belsejébe, ez is a Gresso telefonok jellemzője.

Ha ezek után még a specifikációk is érdekelnek valakit, ennyit tudunk: Windows Mobile 6 Standard, 2 Gb memória, SMS/MMS/e-mail, Internet Explorer, Outlook, WAP 2.0, GPRS, Bluetooth, mini-USB, PC szinkronizció, hangrögzítés, MP3 lejátszó, 2MP fényképezőgép.

Szép ez a piros szín, de az arany már túl sok rajta, és különben is, se Wi-Fi, se 3G, mindez 5500 dollárért?! (Ugye jól nyugtatom magam? :)) Már kapható, Oroszországban.

Nincsenek megjegyzések: