A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. március 17., kedd

Hamis Louis Vuitton telefonok

Ez így elsőre kicsit képzavar, hiszen nincs is igazi LV telefon, akkor mégis hogyan hamisítanák? Hát még ha azt is hozzávesszük, hogy az alapokat pedig a Motorolától nyúlták? Szép történet, ugye? Hogy hogy jutottak ide, azt nem tudni. Egy ázsiai webshopban bukkantak rá erre a két modellre.


Az Imobile V453 a Motorola Aurára emlékeztet erősen, az Imobile V358 pedig a RAZR dizájnját nyúlja. 113, illetve 125 dollárba kerülhek, ha egy darabot rendelünk (a szok olcó itt is). A forrásban azon szórakoznak, hogy nyilvánvalóan többe kerül, ha egy eredeti LV mobiltokot veszünk helyettük. A specifikációk nem ígérnek túl sokat, bár a kamerája mindkettőnek 13.0 lacpixel, és az elforgatós modellben van health management is - bármit is jelentsen ez.

Ezzel egyébként még nincs vége. A forrás ugyan csak ezt a két modellt említi, de én azért szétnéztem az oldalon, és találtam még két Louis Vuitton modellt. Az egyik:


És a másik:


Sőt, volt Gucci is:


Nem is egy:


Persze ezen kívül is voltak érdekességek, mindenféle Miki egér és Hello Kitty mobilok. Egyet emelnék még ki a tömegből, a Barbie mobilt, ez ugyanis a nemrégiben bemutatott Barbie MP3 lejátszóra hajaz.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Your method of explaining all in this article
is genuinely fastidious, all can effortlessly be aware
of it, Thanks a lot.

my homepage Nike Air Max 2012