A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. március 24., kedd

Betty Boop mobil

Picit meglepődtem ezen a telefonon, hiszen Betty Boop nem tűnik annyira népszerűnek, mint mondjuk a rózsaszín macska (pont ma jelentette be ugyebár a Pannon, hogy kapható náluk is Hello Kitty mobil). Szóval azt nem gondoltam volna, hogy találkozom valaha Betty Boop telefonnal.


Színvilágában sokkal közelebb áll hozzám, mint a Hello Kitty mobilok (azt hiszem, már elmondtam párszor, hogy a bordó-fekete a kedvenc színkombinációm :)). És hát ezek a rúzsfoltok a gombokon, hát nem semmi dizájnelemek, az biztos :) A csomagoláson sem spóroltak, méltó lett a modellhez:


Franciaországban kapható limitált kiadásban, 130 euróért a Bouygues Télécomnál, de kétéves hűségnyilatkozattal már egy euróért elvihető. Az elkövető egyébként a Samsung, és a forrásból nem derül ki, melyik modell lehetett az alapja, kommentben lehet az orrom alá dörgölni, melyik Samsungot nem ismertem fel. A specifikációkról ennyit lehet tudni: GSM/GPRS/EDGE, 65k színes kijelző, MP3 lejátszó, FM rádió, VGA kamera és microSD kártya slot. Ja, és Betty Boop telefontok is jár hozzá.

Öribe nem kéne, de pár hétig elszórakoznék vele.

Nincsenek megjegyzések: