A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. február 3., kedd

Rocksztár mobil

Pinkkel népszerűsítik a Samsung F480 Rockstar Edition-t Németországban... Vagy az énekesnőt népszerűsítik a telóval? ;)


A mobil annyiban különbözik a sima F480-tól, hogy rózsaszín a borítása, és hogy előre feltöltött Pink (P!nk) háttérképekkel és -dalokkal szállítják az 1 gigás memóriakártyáját. A telefonok vásárlói között kisorsolnak kétszer tíz jegyet is az énekesnő egy koncertjére. A csomagot februártól árulják Németországban 500 euróért, és két MP3 lejátszó is szerepel a kampányban: a YP-P3 és YP-S3.


(Csak hogy könnyes szemű visszaemlékezésben linkelhessem korábbi posztjaimat, ne feledkezzünk meg arról, hogy a Samsung dolgozott már korábban például Beyoncéval. De arról is írtunk, hogy Fergie reklámozta a Motorola U9-et.)

Bennem már csak az a kérdés merül fel, hogy Pinknek - mindamellett, hogy nincs bajom vele, meghallgatom néha - mi köze a rocksztársághoz? El kéne vonatkoztatnom Axl-től meg Ozzy-tól és a többiektől?

Forrás: Unwired View

Nincsenek megjegyzések: