A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. február 4., szerda

Gázos Valentin-napi kütyük - 1. rész

A hajamat eldobom, milyen Valentin-napi ajándékokat látok lépten-nyomon. Igazából egyetlenegy posztban akartam összegyűjteni őket, de annyi van, hogy kénytelen vagyok részletekben megosztani őket.

Lesz egy-két vicces is, de a többsége láttán az OMG billentyűkombinációt támad kedvem nyomkodni. Sokszor egymás után.

Itt van például ez a világító szív alakú párna, amit 120 euróért bárki beszerezhet, aki nem tart az ízléskommandó felbukkanásától.


Aztán van itt szerelmespároknak szánt mp3 lejátszó.


Az egyiket megtartod, a másikat odaadod a kedvesnek, és mindketten a nyakatokban hordjátok, összetartozásotok (vagy feltűnési viszketegségetek) jeléül.


1 gigás memóriája van, érintőgombokkal lehet kezelni.


32 dollárért lehet megvásárolni, itt.


Hát nem édibédi? Nincs még vége, videó is van:



Aztán van itt végre valami rózsaszín is (tudom, hogy mind erre vártunk): limitált kiadású Valentin-napi iPhone tartó, név szerint: Limited Edition Valentine's Liquid Case. Száz példány készül belőle összesen, február 4-ig lehet megrendelni az Element Case-nél. A megrendelő mondja meg, mi kerül a "Your message here" részhez.

Nincsenek megjegyzések: