A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. február 10., kedd

Gázos Valentin-napi kütyük - 2. rész

Itt a második eresztés a fura Valentin-napi ajándékokból. (Tervezek egy harmadik ilyen gyűjtést is, ha az időm engedi, plusz van remek gyűjtemény vicces Valenin-napi felsőkből is, remélem, minden belefér majd.)


Ha szeretnéd, hogy mindenki a te kedvesedet bámulja a metrón, lepd meg szíves fülessel! Csak 12 dollár, itt. Egyébként van belőle kiskacsás és legyes is.


A fenti pendrive kifejezetten Valentin-napra készült a tokidoki műhelyében, Pink Meletta névre hallgat, és 25 dollár. Stílusos.


Természetesen a rózsaszín netbook sem maradhat ki a sorból, ez itt egy rózsaszín Samsung NC10 a normál modell specifikációival (10.2 col, 1.6GHz Atom processor, 1GB RAM, 160GB HDD, Windows XP Home). Csak Angliában dobják piacra majd' egy héttel a nagy nap előtt, egész pontosan február 9-én. És ha ez nem lenne elég valentinos...


...akkor itt a szíves-rózsaszín netbook! Bizony, az a szív ott egy rózsaszín MSI Wind hátlapján van (Intel Atom N270 1.6GHz processzor, 10 colos kijelző, 1GB RAM, 6 cellás akkumulátor, Windows XP Home Edition), mindez 430 dollárért.


A Hohenthaner oldalára a Swarovski kristállyal kirakott Bose füles kapcsán jutottam. Ennél a cégnél a vásárló szabhatja meg, milyen színű kristállyal rakják ki az általa kiválasztott ajándéktárgyat. Már azon is szörnyülködtem, hogy egy ilyen fülesre kábé 1000 darab Swaroski kristályt rányomnak, de utána megláttam a tárgyak között a bilincset... És ráklikkeltem az előnézetben még a rózsaszín gombra is, hadd legyen teljes a kép! Nos, íme:


A bilincs 125, a füles 400 dollár, ha bárki rákattanna...

Nincsenek megjegyzések: