A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. május 24., csütörtök

Zenelejátszó vagy telefon?

Másfél hetet töltöttem el a Samsung SGH-F300 Ultra Music Edition társaságában. A köznyelvben ez a készülék "az a Beyoncé-s telefon" néven terjedt el, ugyanis ő a reklámarca.

Röviden és tömören annyit említhetek meg itt róla, hogy nagyon ütősen néz ki: édes, pici, aranyos és nem utolsó sorban hihetetlenül vékony. Imádom a hatást, amit kivált az emberekből. Mindenféle hüledezés és elismerő pillantások kísérik a feltűnését. Vannak jó megoldások a kivitelezésben, de összességében zenelejátszóként jobban muzsikál, mint telefonként. Sok olyan alapvető funkció nehézkes, amit nap mint nap használ az ember egy telefonban.

No de a többit majd a részletes tesztben, a júniusi Nonstop Mobilban...!

2 megjegyzés:

balage írta...

Mintha túlságosan is enyhén fogalmaznál az F300-ról itt:-)

scullly írta...

nos, őőőőőő... :) ha belementem volna a negatívumok taglalásába, az túl hosszú lett volna. diplomatikusan összefoglaltam röviden :)