A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. május 25., péntek

Dlágaszááág

Leginkább az ála dlága ennek az egélnek: 18 600 eulóélt vesztegetik.
Hogy mi kerül rajta ennyibe? A 18 karátos fehérarany borítás, és a benne található 59 darab kétkarátos gyémánt. Állítólag lehet egyeztetni a gyártóval, a Pat Says Now nevű céggel, hogy milyen mintával kéri a vásárló az egeret. (Most szólok, hogy ha valaki ilyet tervez nekem beszerezni karácsonyra, a Nonstop Mobil logó duplakarikás O betűjét szeretném rajta látni! :)) A webshopban egyébként is érdemes szétnézni, egy csomó vicces egerük van.

Visszatérve a gyémántos csodára, az illető 800 dpi-s optikai egér, a tetején pozícionáló gömbbel*. USB-s és PS2-es csatlakozóval is kapható. Szerény véleményem szerint felülről pofásan néz ki, oldalról már csöppet kocka.

Forrás: SlashGear

* "pozícionáló gömb" © Gordos Péter, 2007

9 megjegyzés:

balage írta...

Akkor ez most egy hanyattegér? Mert nekem ez nem egyértelmű...

scullly írta...

nem, ez egy normális optikai egér, csak nem görgője van, hanem gömbje. szerintem.

Dodeszh írta...

Ügyeletes rosszmáj: 18 600 eulóért pár perc hasznélat után hogy birizgálhatják/irritálhatják/izgathatják az ember kezét azok a fránya gyémántok!

scullly írta...

Dodeszh, nem bánnám, ha ilyesmi lenne a problémám. ;) Tudod, milyen szexi lenne egy dupla kör alakú bőrkeményedés a jobb tenyeremen? :)

gerry írta...

na, ezt is a Paris Hilton stílusú szolikurváknak tervezték!
ennyi pénzért már rádiós is lehetne..
meg vibrátoros is!
aztán a munka végeztével irány az egérlyuk! :P

dose írta...

ilyen golyo van az apple mighty mouse-on is, csak kisebb. Biztos jo lehet minden iranyba scrollozni.

A gyemantok meg azert nem irritalnak a tenyered, mert amugy sem fekszik ra az egerre. Legalabbis en soha nem markolaszom az egeret, inkabb ket oldalrol erintem, pedig meg domboru is, ez meg lapos.

scullly írta...

gerry, ne adj tippeket a gyártóknak! ;)

dose, az én tenyerem alja hozzáér az egeremhez. (és egyébként tényleg van egy lightos bőrkeményedésem a tenyeremen az egértől. hahh, a kemény munka :)

dose írta...

akkor te jomunkasember vagy es meg bizonyitani is tudod :)
de lehet, hogy csak kicsi a tenyered

gerry írta...

vagy nagy a szája! :P