A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. május 21., hétfő

Nyakamba veszem a világot

Nem vagyok a fotósok gyöngye, mint azt a múlt heti lapindító értekezleten elkattintott pár fotó is jelzi... De ez azért engem is megmozgat.

A Kodak 1881 egyelőre még csak koncepció. Egy nagyméretű medalion régies mintával, ami egyben digitális fényképezőgép is. Ha kinyitjuk, két kör alakú lcd kijelző tárul elénk, amin megnézhetjük, mit fotóztunk. Illetve a két kedvenc képünket állandó megjelenítésre is beállíthatjuk a kijelzőkre, hogy csak kinyissuk a medált és bármikor gyönyörködhessünk bennük egy-két pillanatra. Romantikus.

Technikai paraméterek nyilván nincsenek, a működéséről a fentieken kívül annyit lehet tudni, hogy a tervező, Lindsey Pickett szerint csukott állapotban is lehet használni egyetlen kattintással. De a pontos beállítás érdekében kinyitott állapotban a kijelzőn is bemérhetjük fényképünk leendő tárgyát. A funkciókat vezérelni pedig a kijelzők széleire tervezett panelekkel lehet.

Az egészben a kérdés szerintem a súlya (az ár mellett nyilván). Ha nem húz le annyira, hogy orra bukjunk, akkor valószínűleg kismillió nő rohangálna szívesen ilyesmivel a nyakában... Ha pedig túl nehéz, marad ez is a pasiknak. Igen, igen, elsőre nekem is nőiesnek tűnt, pedig jól mutat ez férfi kézben is, nem?

Forrás: CoolBuzz

Nincsenek megjegyzések: