A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. május 24., csütörtök

Színes ragyogás

Dodeszh kollégámmal dizájntelefonokról beszélgettünk a Klubrádió Mobil című műsorában. A kolléga megemlítette az LG Shine-nal kapcsolatban, hogy szerinte ez az ezüstös fém borítás nőies, el tudna belőle képzelni egy fekete verziót is, kifejezetten férfiaknak.
Nos, ha nem is 100%-os a megoldás, és nem is az LG-től, de most már van lehetőség a színesítésre. Létezik egy Metal Skin nevű koreai cég, telefonokra gyártanak fém "matricákat", ami nemcsak a megjelenés fényét emeli, de védi is a mobilt. Ők rukkoltak elő nemrég a Shine-ra passzoló szettekkel.
Tessék, Dodeszh, itt van neked a fekete Ragyogás, 45 USD-ért bárki megrendelheti (aki eligazodik a koreai webshopon.) Így váljon valóra minden óhaj!

Forrás: Akhibara News

Ui: Dodeszh, jövő héten nem kívánnád azt, hogy legyen ötösünk a lottón a közös céges számokkal? ;)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

sziasztok nem tudom hogy nézi e valaki a kommentárokat, de ha igen akkor szeretnék valakit megkérni hogy segítsen nekem!Meg szeretném az említett Metal Skin fekete darabját venni, csakhogy nekem valamiért nem sikerűl ! ha valaki megrendelné én kifizetném de he nem akkor elég csak az hogy hol lehet megrendelni! kösszike előre!

válaszokat a kovypytyu@citromail.hu-címre