A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. május 21., hétfő

A legkisebb mp3 lejátszós telefon...

...legalábbis jelenleg.

Az mp3 lejátszós telefonoknál az az új trend, hogy a telefon külsejében is hasonlít egy mp3 lejátszóra. A Samsung az Ultra Music Edition-nel az iPodra akar hajazni, a Haier a "kiskrumpli" vonalat követi Elegance névre hallgató modelljével. Különlegessége, hogy 8,9 cm hosszú az egész. Ha valakitől ilyet kapnék karácsonyra, kénytelen lennék a zsebemben hordani, a táskámban ugyanis tutira elveszne. Még a fülhallgató zsinórja se vezetne nyomra abban, hogy a tatyó mely' szegletében bújt meg a zeneforrás, mert sztereó Bluetooth headsetet adnak hozzá. Borzalom! :) Egyébként 128 MB a memóriája, ami SD kártyával bővíthető. És még csillivilli fényes is. :)

Potom 230 dollárért hozzájuthat bárki a Haier webshopjában, létezik belőle nálunk is használható, 900/1800/1900-as modell is.
Forrás: Shiny Shiny

Nincsenek megjegyzések: