A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. május 22., kedd

AlcatElle*

Júniustól Európában is kapható az Alcatel és az Elle harmadik közös gyermeke, a Glamphone No 3. A slider 16,7 mm vékony, úgyhogy farzsebben is kényelmesen hordható. 1,3 MP-es kamerával szerelték fel, kijelzöje 262 000 színt képes megjeleníteni. A kijelző alatt található dedikált zenelejátszó billentyűkkel akár egyetlen gombnyomással elindítható a telefon mp3 lejátszója. Beszerezhető egy hozzá illő Bluetooth headset is, amelyet egy nyakláncra akasztva lehet viselni, épp ha nem használja az ember lánya.

Áráról egyelőre csak annyi az infó, hogy "csábító lesz". Nem tudom, nálunk is lehet-e majd kapni, de egy tesztpéldányt szívesen a kezeim közé kaparintanék. Leginkább az anyagára lennék kíváncsi, mert a képen műanyagnak tűnik, a gyártó pedig csak annyit árul el ezzel kapcsolatban, hogy króm betétek vannak benne. Ha lehetne választani, a szürkésfehérből kérném a tesztpéldányt, a többi szín (sárga, pink és lila) nekem túl hivalkodó.

*az év legrosszabb szóvicce, 3. helyezés Forrás: Gadget Candy

1 megjegyzés:

balage írta...

Úgy látom, mióta a kínaiak gyártják az Alcatelt, rámennek a dizájnra. Kétlem, hogy ez lesz nálunk...