A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. június 22., péntek

Farmerfon

Dobpergés és harsonaszó, itt az első pasis termékfotó a blogban! Igen-igen, én is szégyellem magam, hogy eddig nem volt ilyesmi, de hát mit csináljak, ha a mobilokat mindig csajokkal fotózzák? Úgy kellett Johnny Depp-et meg Orlando is burkoltan, adathordozókon becsempésznem ide! De most a Levi's-nak hála, farmefiúnk és farmerlányunk is lett.

Ugyanis a Levi's bemutatta a Modelabs Group-pal közösen fejlesztett mobilját. Már lassan fél éve keringenek pletykák a neten arról, hogy lesz ilyen maroktelefon, én pedig izgatottan vártam. Valamiért úgy képzeltem el, lesz rajta olyan kis funckiótlan, ám látványos, textilből készült "fityegő", mint amilyet már Nokia L'Amour sorozatán láthattunk. Borzasztó jól illett volna rá egy Levi's feliratú cimke, de amennyire a képeken látszik, a tervezők nem a Nokiás dizájnerek fantáziájából merítettek... A készülékekről összesen ez a két kép elérhető, és a specifikációkról sem lehet tudni szinte semmit. Ami biztos, hogy zenét, videót és képeket lehet majd rajta hallgatni és nézni. Ezenkívül azt lehet még tudni, hogy metálezüst, metálfekete és rézbarna színben lehet majd kapni. Illetve lesz belőle "csillogó ezüst" és "csillogó homok" kiadás is, melyeket tükörkijelzővel látnak majd el, minden bizonnyal ezzel kívánják majd meghódítani a női vásárlók szívét.

A gyártó a közleményében külön felhívta a figyelmet az egyedi, lecsatolható láncra, amely szerintük egy okos dizájn megoldás. Hm. A képek alapján ez bőven térd alá lóghat. Nyilván kell ez a hossz, hogy elérjen a fülünkig, ha beszélni akarunk a telefonon. De amikor zsebrerakja az ember a mobilt, elég furán nézhet ki, hogy vádliig lóg rajta egy lánc. És még ha járás közben esetleg nem is lenne zavaró, az mindenképpen ciki lehet, ha beakad valahova, miközben épp szállunk le a villamosról. Vagy ha rávágjuk a Porsche ajtaját kiszállás után. Azt hiszem, az utóbbi szituáció lesz a valószínűbb. Az áráról ugyanis egyelőre szintén nincs semmi infó, de ha a Levi's gyártja, valószínűleg nem lesz olcsó... Elvileg "a kiválasztott" boltokban lesz kapható szerte Európában, 2007 szeptemberétől. (Azaz még van egy kis időm megkeresni a hazai képviseletet :))

1 megjegyzés:

dose írta...

ugy erzem, itt a funkcio csak masodlagos szempont volt.. ez a terdig ero lanc dolog meg egy idoben divat volt (illetve most is) a tizeneves mu-punkok es reppesek koreben :)