A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. július 2., hétfő

iPod a szoknyában

Az iPod miniszoknyát olyan lányoknak találták ki, akiknek nincs kedvük táskában hordani az mp3 lejátszójukat, de nem akarnak nadrágot húzni pusztán a zsebek miatt. Egy rövidnadrág van "beépítve" a szoknya alá, aminek az oldalára egy apró, gombbal záródó zsebet varrtak, ebbe tehetjük a zenelejátszónkat vagy telefonunkat. A rövidnadrág még állítólag meg is emeli egy kicsit a feneket :)

Kötözködő lelkemben persze felmerül az aljas kérdés: oké-oké, de hol a zseb a kulcsnak, rúzsnak, pénztárcának, tollnak, iratoknak, fitneszbérletnek, zsebkendőnek, másik rúzsnak, rágónak és a többinek? :)

Na jó, valójában csak irigykedem. Kényelmesnek és praktikusnak látszik. Például görkorizni szívesen járnék ilyesmiben - feltéve hogy az utcán csak a 20-39 közötti, AB státusú, jóképű, vonzó és humoros férfiak nyilvánítanak tetszést...

70$ a Vickerey-nél.
Forrás: Techie Diva

1 megjegyzés:

gerry írta...

szerintem, ez egy zseniális ötlet. és nem csak az iPod szempontjából. ebbe az alsó sortba nem is kell rakni semmit. illetve, lehet rajta apró zsebeket kreálni, hogy egy bérlet, vagy egy bankkártya elférjen.
vannak még ötleteim... ;) mail me!