A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. június 21., csütörtök

További érintőgombos sliderek a Samsungtól

Neten már látni pár napja, de hivatalos sajtóközlemény csak ma érkezett a hazai képviselettől a három új telefonról.


A közös pont a készülékekben az, hogy mindegyik slider, és mindet érintésérzékeny billentyűzettel látták el a csúszka felső lapján. Nos, remélem, a gombok fejlődtek az Ultra Musichoz képest... Persze személy szerint ez nem fog engem érinteni, ugyanis eddig csak a koreai megjelenés időpontját tudjuk, arról pedig nincs információ, lehet-e majd nálunk kapni őket.

A fenti képen balról jobbra láthatók az SGH-E950, az SGH-E840, és az SGH-J600. Az elsőben egy friss fejlesztésű grafikus kezelőfelület található, amely újabb erőteljes multimédiás lehetőségeket biztosít. Ezenkívül ellátták „touch-panel input” módszerrel, így a telefon ikonjai a fő kijelzőn mutatott funkcióval együtt változnak, ez a lehető legegyszerűbb használatot hivatott segíteni. Na, erre a két dologra nagyon kíváncsi lennék élőben, remélem, találkozom velük valamelyik itthon is kapható készülékben!

Az E840 érdekessége a tükörkijelző mellett az, hogy 10,6 milliméter vastagságával jelenleg ő a legvékonyabb csúszkás telefon. Színválaszték: ezüst (Ice Silver), rózsaszín (Candy Pink), arany (Topaz Gold) és kék (Noble Blue). A képet talál a rózsaszínről, küldje el, szeretnék mosolyogni egy jót! :) Csak oldalról fotózott képet találtam, de lehet, hogy ez nem is az, hanem már a J600, ugyanis ez is több színváltozatban kapható: sötétszürke, liláskék, hűvös ezüst és korallrózsaszín.

Nincsenek megjegyzések: