A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. június 21., csütörtök

Színözön

Itt a nyári mobilbejelentés-dömping, nem győzök időben írni róluk... Helyes, helyes! (Nem az időhiány, hanem a sok-sok telefon!)

A Nokia újdonságai közül a 6267 szúrt szemet, szimpatikus formájával és vidám színeivel. A Nokia honlapján láttam belőle feketét, kéket, narancssárgát és levendulaszínűt, az én tetszésemet nyilván a legutóbbi nyerte el. Remélem, a tesztkészüléknek is ilyen színe lesz, amit kapni fogunk, így a fiúk majd rámhagyják a tesztelését... :) Ez a mobil zenehallgatásra van kihegyezve, a gyártó közleménye szerint továbbfejlesztett zenehallgató található benne, erre kíváncsi leszek. Állítólag ennek, illetve a külön zenegomboknak köszönhetően egyszerűen megy a zenehallgatás. A készülék saját memóriájáról nem találtam információt, de microSD kártyával akár 4 gigáig bővíthető, szóval lehet benne bőven helyet csinálni a zenének. És még 3G is van benne, plusz két kamera, az egyik a videohíváshoz, a másik pedig a normál fotózáshoz, 2 megapixellel, vakuval és nyolcszoros digitális zoommal. Nyami! :)Ára 240 euro körül várható.

A másik egyed a színeivel ragadta meg a figyelmemet, formavilágban elég távol áll tőlem, nekem túl "kocka". Viszont ez a fekete-piros összeállítás kifejezetten vidám és élénk, nekem mindig a Chicago Bulls jut róla eszembe (meg a gimis tornaórák a piros egyenpólóvan és fekete rövidnadrággal :)). Egyébként lesz belőle fekete-kék is. Ennek az ára 135 euro lesz, tehát valószínűleg szerényebb funkciókkal ruházzák majd fel. Bár azért tudtommal ebben is két megapixeles kamera lesz.

Mindkettőt a harmadik negyedévben várhatjuk.

Nincsenek megjegyzések: