A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. február 21., vasárnap

Periszkópos olvasólámpa lustáknak


Ha máskor látom ezt a bigyót, valószínűleg jól mosolygok rajta és továbblapozok. Mostanában* viszont tudnék értékelni valami ilyesmit.

A leírás szerint Supine Reading Glasses nevű szerkezet két üvegprizma segítségével dönti meg a látképet 90 fokkal, így simán olvashat az ember úgy, hogy nem kell a nyakát kényelmetlen szögben megdöntenie. Ötven dollárt kell érte kicsengetniük a lusta/fájós vásárlóknak. Nem tudom, hogy egy rendes szemüveggel kombinálva hogyan működik, úgyhogy nálam egyelőre tárgytalan, de azért jegyeztem.

*Napok óta fáj a hátam, fogalmam sincs, mitől, de már annyi izomlazító van a szervezetemben, hogy csoda, hogy nem estem szét. Ha sikerül találni egy pozíciót, amiben nem fáj egy darabig (=kb két perc), az már hatalmas ajándék, és igyekszem úgy maradni. Hiába, a kor! Mondanom sem kell, hogy ez milyen hatással van az ágyban történő olvasásra, pedig egy fejezet alap szokott lenni elalvás előtt.

Nincsenek megjegyzések: