A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2007. május 29., kedd

A Karib-tenger adattárolói

Nem tudom, mennyire biztonságos Sparrow kapitányra bízni az adataimat, de ettől függetlenül nagyon szívesen lófrálnék egy ilyen pendrive-val. Az A-DATA gyártotta le ezt a limited edition flashdrive-ot. Azt nem árulták el, mekkora a kapacitása, bármennyire is érdekelne bennünket, mennyit bír Johnny Depp. ;)


Az SD Duo kártyákon (ami, ha nem tudnátok, olyan memóriakártya, ami az SD-t kombinálja az USB-vel) viszont látszik az illusztráción is, mennyit tudnak tárolni: a Johnny Depp-es 2 GB-os, az Orlando Bloom-os 1 gigás, és Keira Knightley-nak jutott az 512 megás változat. Mindegyiken gyárilag elhelyeztek A Karib-tenger kalózai trailereket és képeket.

A gyártó oldalán nem szerepelt hivatalos ár, de a Newegg.comon potom 24 USD-ért vesztegetik a pendrive-ot és a 2 GB-s kártyát is. (Én az előbbit kérem! :))

Forrás: Pocket-lint

6 megjegyzés:

gerry írta...

fasza ez az SD Duo! bevallom férfiasan, hogy nem is találkoztam még ilyennel.
örök probléma volt az SD kártya olvasása, ha nem volt kártyaolvasó a zsebben és a publikum könyörgött a képekért. amennyiben driver nélkül működik vagy a driver is rajta van a kártyán, akkor tökéletes. venni is fogok egyet!

dose írta...

de szigoruan csak Orlando Bloomost :D

scullly írta...

tyű, _én_ mondtam valami újat és egyben hasznosat gerrynek?! :D láttam hazai honlapon is (természetesen nem a Karib-tengereset, brühühü!), szerintem nézz szét neten! ahol árulják, ott biztosan tudnak róla bővebb infót is!

ha megveszed, szívesen rajzolok rá neked ezüstszínű alkoholos filccel Johnny Deppet, ha akarod :)

gerry írta...

Ájvé! Eléggé mesüge vagyok. Nekem CF kártya van a gépemben! Olyan is van USB-sben?

scullly írta...

hm, nem hallottam róla, de lehet, hogy van. majd megérdeklődöm okosaktól.

Névtelen írta...

Hello there! Do you know if they make any plugins
to assist with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm
not seeing very good success. If you know of any please share.
Thanks!

my web page; Teen Porn