A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. április 29., szerda

Swarovski karperecbe rejtett óra

A D:Light alapállásban egy karperec, amit 171 kristállyal díszítettek a Swarovski műhelyében. Ám egy gombnyomásra felvillannak a kristályok alá rejtett ledek, megmutatva a pontos időt, tehát nem csak villantásra alkalmas, hanem óraként is funkcionál.


Én általában csak rácsodálkozom a Swarovskis kütyükre, de túlzottan nem tudnak lehengerelni, ez viszont egészen megfogott. Mármint az ezüstszínű, azaz a rozsdamentes acélból készült verzió. Van ugyanis aranyban is, ez már nem annyira az én világom:


Az arany 1700 dollár, az ezüstszínű pedig 1500 dollárba kerül a Swarovskinál... Lehet, hogy azért várok még vele egy kicsit.

1 megjegyzés:

Manoka írta...

Nem vagyok egy csillivilli csibe, de az ezüst az rettentően tetszetős. Az arany olyan használt érzetet kelt bennem ... :)