A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. április 1., szerda

IPhone koncepció

A DotDosh-ra került ki egy fotó egy új iPhone koncepcióról. Az elképzelt technikai specifikációkról nincs szó, és eszerint a dizájnon is csak aprók finomítások jöhetnek szóba.


A Gizmodón azon filóznak a koncepció kapcsán, hogy szomorú lenne, ha csak ennyi változtatás lenne. De a Gizmodós író szerint a jelenlegivel is is növekszik a piac, tehát valószínűleg fölöslegesnek tartja az Apple, hogy nagyot változtasson. És az Apple-nél általában úgy megy, hogy legalább háromszor eszközölnek csak apró változtatásokat a harverek dizájnjában, és csak azután rukkolnak elő valami egészen újjal, így volt ez például az iMacnél.

Örülnék, ha meglepnének valami ugyanakkora újítással, mint amilyen az első iPhone bejelentés volt, de én sem vagyok bizakodó.

Annak idején sokan bocsátkoztak találgatásokba, vagy csak engedték szabadon a fantáziájukat azzal kapcsolatban, vajon milyen lesz az iPhone. Érdekes most visszanézni párat... (Köztük van egy magyar tervezőé, Bogár Bencéé is, akivel anno még a nonstop MOBILos időkben interjút készítettünk, és később írt is nekünk - azaz akkor már nekik, mert én akkor már nam dolgoztam.)

Nincsenek megjegyzések: