A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. április 11., szombat

Csoki inhaláló diétázóknak

Majd' megpusztulok egy kocka csokiért, egy jó daubneres krémesért vagy egy hatalmas keretes hidegtálért, na de mindjárt itt a fürdőruha-szezon. Ismerős az érzés? (Ha nem ismerős, mert te az a típus vagy, aki azon szenved, hogy magára szedjen egy kis húst, akkor utállak.)

Ennek az enyhítésére találták ki a Le Whif csoki inhalálót, aminek a segítségével a csokiéhségedet csillapíthatod, nulla kalória- és cukorbevitellel.



Azt gyanítom, az élményt biztosan nem pótolja maradéktalanul, de a semminél jobb. Odakerülhet a polcra az édesítőszerrel telenyomott sütik mellé. Szeretnék hidegtál-inhalálót, tejberizs-inhalálót és sajtburger-inhalálót is. Ja, és csokisperec-inhaláló is kell.

Elsőre egyébként azt hittem, ez valami koncepció, vagy csak simán poén. De van neki honlapja, ahol meg lehet rendelni 54 dollárért. Kemény.

Gizmodiva

Nincsenek megjegyzések: