A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. augusztus 16., hétfő

Készülj velünk, és NYERJ Kingston pendrive-ot!

Nagy átalakításra készülünk a Gépségszalonnal kapcsolatban, őszre új ruhába öltözik az oldal. A továbblépésünket többek között azzal is ünnepeljük, hogy a blog tematikájához nagyszerűen passzoló ajándékokat sorsolunk ki az olvasóink között. A Kingston Technology jóvoltából összesen 8 darab pendrive-ot szeretnénk szétszórni köztetek, méghozzá a limitált Data Traveler szériából, amiről korábban már írtunk is.


Vagyunk annyira oldszkúlok, hogy nem Facebookon küldünk spamet esemény meghívót a nyereményjátékra, amint az manapság trendi. (Persze Facebook oldalunk is lett, itt lájkolhatsz minket.) Nekünk az is elég, ha válaszolsz néhány kérdésre. (Kis segítség: mindenre megtalálod a választ az oldalon. ;))

A játék kétszer két hétig tart. Most első körben augusztus 16 és 29 között várjuk a válaszokat és a jelentkezéseket az első 4 pendrive sorsolására. Az első nyertesek nevét szeptember 1-jén, az új dizájn indulásakor tesszük közzé. Aki pedig az első körben nem nyer, az természetesen újra játszhat augusztus 30 és szeptember 12 között, hogy részt vegyen a második adag, azaz újabb 4 darab pendrive sorsolásán. (Értelemszerűen augusztus 30-án közöljük a második kör kérdést.)

Most pedig arra várjuk a választ, hogy:
  • Hányféle design-nal vásárolhatod meg a Kingston Technology limitált kiadású DataTraveler sorozatát?
  • Melyik az a design a Kingston Technology limitált kiadású DataTraveler sorozatából, amelyet nem csak 4, hanem 8 vagy 16 GB-os kiadásban is megvásárolhatsz?
  • Mikor született az első bejegyzés a Gépségszalonon, ami akkor még lánykori nevén futott?
  • Mi a Gépségszalon négy szerzőjének beceneve?

A válaszokat az info@gepsegszalon.hu címre várjuk. Az adatbázissal nem kezdünk semmit a sorsoláson kívül. Mi sem fogunk hírlevelekkel bombázni, és a Kingstonnak vagy másnak sem fogjuk átadni őket, kivéve persze a nyertesek címeit, ezeket kénytelenek leszünk átadni a Kingstonnak, ugyanis ők intézik a postázást. Játékra fel!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

If some one wishes expert view about running a blog afterward i
propose him/her to pay a visit this website, Keep up the pleasant work.


my homepage: special compilation

Névtelen írta...

If you would like to grow your knowledge just keep visiting this
web site and be updated with the latest gossip posted here.


My page; top 10 products

Névtelen írta...

all the time i used to read smaller posts that as well clear their motive, and that is also happening with
this post which I am reading at this place.

Here is my webpage: only the best review