A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. augusztus 25., szerda

Bocs, nem érek rá, a DHARMA-tól keresnek!

Pár napja láttam a neten az Amazing Calling telefonmatricákat, amikkel az iPhone 4 hátulját lehet védeni és dekorálni egyben. Akkor nem keltette fel az érdeklődésemet a cucc, mert a Cliton típust emelték ki a legtöbb helyen. (Nem elírás, Cliton.)

De most azért szétnéztem a honlapjukon, és találtam egy-két egész jót. A kedvencem a Dharma verzió...


...de jót röhögtem a Bill Gates-es matricán is.


Az már persze más kérdés, mennyire nézik hülyének az iPhone júzert, ha ilyen matrica látszik kifelé, miközben telefonál.

1 megjegyzés:

Matthew Gleeson írta...

Being the best streaming device in the US, Roku has been able to satisfy the needs of the consumers, be it in any genre. All that the consumers need to do when you opt for Roku is, complete the roku.com/link step, add the channels that you want, and then set up the payment method if you are have opted for channels that you need to pay. Do you want to know the steps to complete the roku.com/link? Here are the steps that you need to abide by.