A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. augusztus 30., hétfő

ELKÖLTÖZTÜNK - vár mindenkit a Gepsegszalon.hu!

Kedves mindenki!

Örömteli esemény a metamorfózis - igaz, erről egy hernyót sem sikerült még megkérdezni, de a szárnyak mégiscsak magukért beszélnek, nem? Lényeg a lényeg: a 2007 óta működő blogot most megfogtuk, összegyúrtuk kis gombóccá és valami újat formáztunk belőle. Valami olyat, ami megjelenését tekintve áttekinthetőbb, összeszedettebb és "komolyan vehetőbb", de témaválasztásában, stílusában mégis ugyanarra épül, mint eddig.

Mától hivatalosan is útjára indítjuk eme blog utódját: az újragyúrt, kifényesített, szárnyakkal és repülésstabilizátorral (valamint rejtett lézerfegyverekkel) ellátott GÉPSÉGSZALON végleg saját domainre, a http://gepsegszalon.hu címre költözött.


Természetesen az eddigi bejegyzéseket is mind átköltöztettük az új oldalra, mostantól viszont itt már bezár a mókatár, az új bejegyzések már az új oldalon jelennek meg: éppen ezért aki megtisztelt minket azzal, hogy kedvencei közé biggyesztette a címünket, állítsa át az új címre, aki pedig RSS-olvasóval követett minket, szintén lecserélheti az eddig használtat erre az új RSS linkre.

Mindamellett, hogy az eddigi témákat továbbra is megtartjuk (tehát lesz csomó kis színes hír ötletes kütyükről, geek ruhákról és kiegészítőkről, valamint elborzasztó ötletekről), némelyest jobban ráfekszünk a fajsúlyosabb írásokra is. Mobiltelefon-tesztek, számítástechnikai eszközök részletesebb bemutatói, elgondolkodtató elmélkedések internetes és közösségi témákról... Szóval, bármi olyasmi, ami eddig is bennünk volt, csak most nagyobb terjedelemben, még szebben, még jobban láthat napvilágot.

Természetesen várjuk a visszajelzéseket is: Az új oldalon kommenteljetek bármiről, ami tetszik, vagy épp csiszolásra szorul (hiszen az új Szalont természetesen folyamatosan fúrjuk, faragjuk és csiszoljuk). "Lájkolhatjátok" Facebookos oldalunkat is a http://facebook.com/gepsegszalon címen, ahol szintén beszámolunk az oldal újításairól, megosztunk olyan érdekes linkeket, amiket a Szalonra hírként tán meg se írunk, ám érdemesnek találjuk a megtekintésre, no és persze ott is beszélgethetünk. Ami pedig még fontos: a Kingstonnal közös nyereményjátékunk is az új oldalon folytatódik!

Még egyszer köszönjük tehát az eddigi kitartó figyelmet, és várunk mindenkit a gepsegszalon.hu oldalon!

A Gépségszalon Team nevében:
BZ

3 megjegyzés:

vladimir sinclair írta...

és nincs az új blogban tetszik-nemtetszik gomb?????

öreg hiba :-(

scullly írta...

óhajod parancs. most már van :)

http://www.usb3.hu írta...

ez az :D