A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. augusztus 30., hétfő

ELKÖLTÖZTÜNK - vár mindenkit a Gepsegszalon.hu!

Kedves mindenki!

Örömteli esemény a metamorfózis - igaz, erről egy hernyót sem sikerült még megkérdezni, de a szárnyak mégiscsak magukért beszélnek, nem? Lényeg a lényeg: a 2007 óta működő blogot most megfogtuk, összegyúrtuk kis gombóccá és valami újat formáztunk belőle. Valami olyat, ami megjelenését tekintve áttekinthetőbb, összeszedettebb és "komolyan vehetőbb", de témaválasztásában, stílusában mégis ugyanarra épül, mint eddig.

Mától hivatalosan is útjára indítjuk eme blog utódját: az újragyúrt, kifényesített, szárnyakkal és repülésstabilizátorral (valamint rejtett lézerfegyverekkel) ellátott GÉPSÉGSZALON végleg saját domainre, a http://gepsegszalon.hu címre költözött.


Természetesen az eddigi bejegyzéseket is mind átköltöztettük az új oldalra, mostantól viszont itt már bezár a mókatár, az új bejegyzések már az új oldalon jelennek meg: éppen ezért aki megtisztelt minket azzal, hogy kedvencei közé biggyesztette a címünket, állítsa át az új címre, aki pedig RSS-olvasóval követett minket, szintén lecserélheti az eddig használtat erre az új RSS linkre.

Mindamellett, hogy az eddigi témákat továbbra is megtartjuk (tehát lesz csomó kis színes hír ötletes kütyükről, geek ruhákról és kiegészítőkről, valamint elborzasztó ötletekről), némelyest jobban ráfekszünk a fajsúlyosabb írásokra is. Mobiltelefon-tesztek, számítástechnikai eszközök részletesebb bemutatói, elgondolkodtató elmélkedések internetes és közösségi témákról... Szóval, bármi olyasmi, ami eddig is bennünk volt, csak most nagyobb terjedelemben, még szebben, még jobban láthat napvilágot.

Természetesen várjuk a visszajelzéseket is: Az új oldalon kommenteljetek bármiről, ami tetszik, vagy épp csiszolásra szorul (hiszen az új Szalont természetesen folyamatosan fúrjuk, faragjuk és csiszoljuk). "Lájkolhatjátok" Facebookos oldalunkat is a http://facebook.com/gepsegszalon címen, ahol szintén beszámolunk az oldal újításairól, megosztunk olyan érdekes linkeket, amiket a Szalonra hírként tán meg se írunk, ám érdemesnek találjuk a megtekintésre, no és persze ott is beszélgethetünk. Ami pedig még fontos: a Kingstonnal közös nyereményjátékunk is az új oldalon folytatódik!

Még egyszer köszönjük tehát az eddigi kitartó figyelmet, és várunk mindenkit a gepsegszalon.hu oldalon!

A Gépségszalon Team nevében:
BZ

8 megjegyzés:

Moldován Csaba írta...

és nincs az új blogban tetszik-nemtetszik gomb?????

öreg hiba :-(

scullly írta...

óhajod parancs. most már van :)

http://www.usb3.hu írta...

ez az :D

avgcomretail írta...

AVG Retail is exceptional contrasted with different Antivirus programming. Customer can download the item from www.avg.com/retail
. The item gives the complete suite of the features which can confirm your database from your contraptions. Avg.com/retail item guarantee you just as control the check of your system it will improve the speed of your structure using the system upgrade mechanical assembly.

Garmin GPS írta...

Do you want to activate your Garmin? I know the value of Garmin Map Update and keep reading good content about the same. I found this blog very informative and it increased my understanding about garmin update to a great extent. For detailed information, you can contact us at toll-free number +1 888-309-0939 or write at info@garmingpsmapupdate.com. Our Garmin GPS professionals will provide instant help.

Fubo.tv/Activate írta...

FuboTV is a good streaming service for sports fans, and its many news and entertainment shows appeal to general audiences too. fuboTV is currently available on multiple platforms, including streaming devices, Smart TVs, Mac and more!
Fubo.tv/Connect

Unknown írta...

You can access to more than 100 channels that are available on all supported devices. Many channels also provide on-demand streaming content that includes TV shows, sports events, and movies. Those on-demand contents swaps in availability for which your mileage might vary. fubotv activate enter code

systoleremedies írta...

We are an GMP approved Pharma manufacturing company which guarantees prompt delivery of genuine, reliable and top-quality pharmaceutical products. We're determined to be the most reliable company that offers a variety of low-cost products in strict compliance with the hygiene and quality standards of GMP.