A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. január 20., szerda

Lego fülbevalók itthon is

Lego fülbevalót nem csak külföldről lehet beszerezni, itthon is kapható. Erről már ezer éve szerettem volna írni, már csak azért is, mert sok látogató érkezik ide úgy, hogy "lego fülbevaló" kulcsszóra keres. Csak valahogy mindig elmaradt ez a poszt.

Most az az apropó, hogy Redaster-ék megírták Facebookon, hogy az ő fülbevalójuk szerepel az új Pöttyös Tízpontos reklámban:


Magát a reklámot nem találtam meg YouTube-on, valószínűleg túl új még, viszont ide feltöltötte valaki.

Szóval, vissza a témához: a fent említett (és linkelt) Redasternél a vásárló maga választhatja ki a honlapon, milyen Lego fülbevalót akar, az ár a mérettől függően 1000 és 2000 forint között alakul. (Foglalkoznak egyébként más típusú fülbevalókkal is.)

De nyilván kidob rengeteg más hasznos találatot is a Gugli, például van Lego fülbevaló Athinánál (1300 Ft), vagy a Meskán (900 Ft), a Unique Ékszershopban pedig strasszos verzió kapható 850 forintért.

Nincsenek megjegyzések: