A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. január 22., péntek

Egér, amihez hozzá sem kell érni

Igen érdekes egérről kezdtek szállingózni a hírek. Ugyanúgy ujjmozdulatokkal lehet irányítani, mint a hagyományos egereket, csak anélkül kell ezt tenni, hogy hozzáérnénk.

Celluon evoMouse Pet a ketyere neve, és - mint ahogyan a képen is látszik - az ujjmozdulatainkat követi valamilyen módon. Hogy hogyan, azt sajnos nem részletezik.


Állítólag ugyanúgy használható, mint egy normál egér, sőt, ezen felül lehet vele a navigálás, kattintás és nagyítás-kicsinyítés mellett például forgatni is a képet, már ha az általunk használt program erre éppen lehetőséget nyújt. A kütyü egy Bluetooth-os adapterrel kapcsolódik a géphez.


Érdekesség, hogy mindenhol még csak írnak róla, megvásárlási opció, vagy egyáltalán ár nincs még sehol. A gyártó, a Celluon egy koreai cég, és az oldalukon egyetlen betű sincs az evoMouse Pet-ről. Mégis lehetséges, hogy tényleg az övék a termék, mert lézeres projektoros billentyűzeteket készítenek, tehát beleillik a képbe.


Remélem, hogy tényleg igazak a hírek, mert nagyon izgalmasnak tűnik az egér. Kérdés persze, hogy mennyire fárasztó hoszzú távol a használata, vagy mennyire nehéz megtanulni.

Nincsenek megjegyzések: