A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. december 5., szombat

Poén táskák és tokok kockáknak

Nem kapok részesedést a Yanko Design-tól, amiért reklámozom a cuccaikat, tényleg :) Nem ezért írtam egy náluk kapható cuccról kedden is meg most is, hanem mert tetszenek. Már korábban is láttam olyan táskákat és tokokat, amik ikonokat formáznak itt-ott, most viszont egy teljes kollekciót pakolt fel a Yanko Design a webshopjába.

Van például e-mail (boríték) oldaltáska...

...my photo fényképező-tok...



...és my document laptop sleeve. (Ha valaki nem tudná, a sleeve nem táska, nem is ilyen célt szolgál, ezért nem kell csodálkozni rajta, hogy nincs neki pántja vagy plusz rekeszei vagy ilyesmi. A sleeve egy tok, ami védi a notebookot, ha a kezünkben akarjuk hurcolászni, vagy egy nagy táskába akarjuk bedobni az edzőcucc közé. Csak azért írom le ilyen szájbarágósan, mert nemrég találkoztam olyannal, aki nem tudta a különbséget, és csodálkozott :))


Van egy postai boríték oldaltáska is, ami ugyan nem ikon, de azért szintén poén.

Nincsenek megjegyzések: