A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. május 8., szombat

Stormtrooper körömfestés

Kedvem támadt körmöt lakkozni :)


Még jó, hogy nincs itthon icipici ecsetem, és a körmeim is rövidek. Különben most azzal tölteném az estét, hogy nézek valami filmet, körülöttem egy csomó összekoszolt zsebkendő meg körömlakk és ecset, és csúnyákat mondok, amiért nem sikerül ötvenedjére sem :)

Az ötlet egyébként a Walyou-ról származik, amit még mindig nagyon szeretek. Május 4-e, a Star Wars nap alkalmából javasolták a kedves női olvasóknak, hogy így dekorálják magukat.

Tök régóta szeretném kipróbálni, milyen egy hétig műkörmökkel létezni, különös tekintettel arra, hogy egy érintőképernyős mobilt milyen huzamosabb ideig így használni. Még videós anyagot is szívesen összeraknék a kísérletről. (Egyébként az a gyanúm, hogy sok különbség nem lenne, hiszen amikor hüvelykujjal böködöm az érintőképernyőt, akkor a köröm rész tök távol van a felülettől. Na de mégis, érdekelne...) A kísérletet azért halogatom, mert kéne egy normális szemüveg, műkörömmel ugyanis tuti nem boldogulnék a kontaktlencséimmel. A szemüveget meg azért halogatom, mert egy vagyonba kerül az én gyenge szemeimre az a lencse, ami nem szódásüveg.

Na de! A szemüveg és a műköröm is elérhetetlen távolban lebeg egyelőre, de a minta már megvan. Nem tudom, mit fog szólni hozzá a szerencsés műkörmös, aki majd egyszer megnyer, de ezt a mintát fogom neki vinni kinyomtatva.

Állat lesz :)

6 megjegyzés:

Samu-Erdélyi Erzsébet írta...

Én szívesen megcsinálom neked a körmöket! :) Tényleg!

scullly írta...

Hehe, köszi a felajánlást! De képzeld, közben BZ is felajánlotta, hogy szivesen megfesti nekem, csak be kell szerezni az eszközöket...

dose írta...

ehhez valo ecsetet+akril festeket tudok adni :)

Samu-Erdélyi Erzsébet írta...

Jó, hát, több okból is ajánlottam: egyrészt még sosem találkoztunk, asszem, viszont mindkét fiútól hallottam már rólad, úgyhogy személyesen is megismernélek! Másrészt, én most pont ezt tanulom, úgyhogy "gyakorlásnak" is jó lenne! :))) Ja, és akrilom is van....:)

scullly írta...

Nos, ha nem csak te segítesz nekem, hanem tulképp én is segítek neked ezzel, akkor szívesen :) Dumáljuk meg mailben, mit lehet és hogy!

Egyszer egyébként összefutottunk még a melóhelyen, ahol már egyikünk sem dolgozik. De akkor csak bemutattak minket egymásnak, nem dumáltunk. Egy pirospontot azért így is felírtam neked, mert Csőrikés felsőben voltál :)

Samu-Erdélyi Erzsébet írta...

Igen-igen, te is segítenél nekem ezzel!!!!
A Csőrikés pulcsi az egyik kedvencem, már szana-szét hordtam..:)