A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. május 17., hétfő

Fenéktapasz

Gondolkoztam, hogy a címben a fenék helyett egy másik szót használok, hogy rímeljen a sebtapaszra, de már az anyukám is olvassa a blogot (Szia, Anya!), ezért nem rosszalkodom. (BZ úgy emlegette egyébként ezt a terméket, mint bugyibigyó.)


Ez nem kütyü, de mindenképpen tudnotok kell róla, hogy létezik ilyesmi. Gyakorlatilag egy díszes matricáról van szó, a neve Backtacular, és a funkciója pedig az, hogy eltakarja a csípőnadrágból kivillanó "vágatot".

Mióta ránk köszöntött a csípőnadrágok korszaka, gyakorlatilag bármilyen nyilvános helyen belefuthat az ember olyanba, hogy látnia kell valamit, amit nem akar. Jobb esetben ez csak egy fehérnemű, rosszabb esetben a "kártyalehúzó". Gáz és röhejes, illetve valamilyen szinten gusztustalan is. Gyanútlanul állsz a buszon, hirtelen lehajol a melletted álló lány (vagy fiú) a táskájáért, te pedig, bármennyire is nem akartál idegen segget látni ma, nem tudod nem észrevenni. (Bocs, Anya, mégis leírtam.)

Nem tudom, hogy örülünk-e a Backtacular létezésének vagy sem. Oké, legalább a vágatot takarja, de tulajdonképpen az az üzenete, hogy "igen, tudom, hogy kivan a seggem, és ez szerintem nagyjából jól is van így."

15 dollárért árulják, van többféle mintával. Alapjáraton azt tippelném, hogy bukás lesz a dologból, tulajdonképpen idióta ötletnek tűnik. De mit várunk egy olyan világban, ahol a cicanaci és a telefosgatya háremnadrág újra divatba jöhetett?

3 megjegyzés:

http://abebedorespgondufo.blogs.sapo.pt/ írta...

Very good.

Sam. Joe írta...

Nincs új a nap alatt!!!
http://vizlepcso.blogspot.com/2009/08/balfekfalvai-mesteremberek-munkai.html
(Szerintem rájöttök, hogy melyikre gondolok.)

Gryzly írta...

Hámongyuk inkább ez látszódjon ki, mint a vágat.. Multkor még helyes kis szőrszálkat is láttam kikandikáli.. Akkor megfogadtam, hogy soha többé nem utazom BKV-n.. :)