A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. április 17., szombat

UPC, köszi!

Többen mondták, hogy nem egyszerű megszabadulni a UPC-től, de én nem hittem nekik. Pedig hát...

Március végén járt le a kétéves hűségnyilatkozatunk. Még március elején személyesen bement hozzájuk a bátyám (az ő nevén volt a szerződés, még ő kötötte, amikor anno itt lakott), hogy lemondja áprilistól. Le is rendezte, egyeztettünk időpontot, hogy április 1-jén jöhetnek a routerért. Jöttek is, el is vitték, örültünk neki.

Erre aztán jött csütörtökön egy számla postán, hogy fizessünk az április 11-től március 10-ig terjedő időszakért. Egyből hívtam a bátyámat, aki megnyugtatott, hogy ezt mondták is neki: lehet, hogy jönni fog még egy számla, nem kell vele foglalkozni. Állítólag nem megy át ennyi idő alatt a rendszerükön.

Aha.

Március eleje: lemondjuk.
Április 1: elviszik a routert.
Április 5: kiállítanak egy számlát, április 11 és május 10 közötti időszakra.
Április 15: ideér a számlájuk...

Biztosan megvan rá a logikus magyarázat, nem kéne rosszmájúskodnom, a többit már nem is mesélem... Igyekszem nem belemagyarázni semmit, de azért felteszem a kérdést: vajon az is ilyen lassan megy át a rendszerükön, ha meg akarok rendelni valamit...?

Nincsenek megjegyzések: