A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2010. április 9., péntek

Facebook fail

Ez így egymás alatt mókásan néz ki.


Természetesen van magyarázat a dologra, túlságosan ifjú "felhasználónak" szerettem volna profilt létrehozni (tesztelés céljából). Azt írják valahol, "a Facebook minden felhasználótól kéri a tényleges születési dátumot, hogy csak az életkornak megfelelő tartalmak elérését tegye lehetővé".

Na mindegy, aranyos volt így a két sor egymás alatt :)

2 megjegyzés:

angyi írta...

http://mkkp.hu/mindentilos1.jpg

Névtelen írta...

Két dolog következménye: az egyik, hogy bonyolult a világ, nem lehet mindig mindent kiírni, a másik, hogy a hazug a világ, nem is akar minden implikációt kiírni.

Persze a "hazugságok" háttere is bonyolult, azért abban is van önkorlátozás, sok jó szabály születik (M.o.-ot és sok más helyet el kell felejteni ilyenkor, a nyugati világról beszélek), de mivel az üzleti világban és ezen át a magánszférában is úgy érzi a környezete miatt egy-egy ember, szereplő, hogy hátrányba kerül, ha _másként_ viselkedik, a többség gondatlansága, önzése, lelkiismeretlensége nagymértékben érvényesül, amin csak a sok tanulás és tudás segít, amitől az empátia elkerületetlenné válik, de az ilyenek mindig kisebbségben maradnak. A gyerekemnek is azt kell állandóan tanítgatnom az első perctől kezdve, hogy semmi sem az, aminek látszik. Remek útravaló. Ocsmány hely lett tőlünk a Föld, bár e a mikro- és makroszinten egymással állandóan harcban álló és egymásból táplálkozó szervezetekből álló ökoszisztéma eleve rettenetes, borzalmas. Egy remény van: egyszer talán át tudjuk majd alakítani magunkat is.