A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. szeptember 30., szerda

Pápa-diktafon, avagy az antiklerikális kulcstartó

Tény, hogy egy ideje "ismeretlen szerzője" hanyagolni kénytelen a "Pápaman és P*ncius kalandjai" című, óvatosan szatirikus (khm) képregényblogját, de állítólag könny szökik a szemébe minden olyan alkalommal, amikor a magát kissé túlnőtt egyházat veszi célba valaki (persze tisztán a humor eszközeivel ofkorz).

Na de ez... Amikor a Szerző az alábbi terméket meglátta, egyszerűen rabul ejtette a dolog. Nem is a termék maga, hanem a név debil ötletessége, és az összkép hihetetlen sületlensége. Zseniális! Nézzük csak:

Adott tehát a mi jóságos pápánk, Benedek - valamilyen jólelkü antiklerikális geek pedig elkészítette a róla mintázott, apró kulcstartót, mely egyben egy diktafon. A neve pedig...
...igen, Benedictaphone.

Oké, várok, míg leülepszik.

(Akiknek még mindig nincs meg: Benedict + dictaphone. A gyorsan kapcsolóktól elnézést kérünk.)

Szóval, a mini pápafej a kulcsaink mellett fityeg, és bármi eszünkbe jut, a süveg bal oldali keresztjét nyomva tartva rámondhatjuk. Utána nincs más dolgunk, mint a másik keresztet megnyomva visszahallgatni a hegyi beszédünket.

Az már csak hab a tortán, hogy a teljesen ultrasetét készítő a csomagolást se hagyja veszendőbe menni: a régi kekszesdobozok mintájára itt is kivágható, három dimenziósan összeragasztgatható papírmodellt helyezett el, méghozzá a híres-neves vatikáni négykerekűt, a Pápamobilt hajtogathatjuk ki. Teljesen kész.

Sajna most épp nincs ár a Slam Design honlapján, található kütyü mellett reméljük, nem egy átok sújtotta a készítőket, és nemsokára rendelhetünk egy tonna Benediktafont, hogy viccesebbnél viccesebb dolgokat adjunk... khm... izé... szóval, a pápa szájába.

Nincsenek megjegyzések: