A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. szeptember 8., kedd

Plüss Darth Vader és bolyhos társai

Igen, azt mi is tudjuk, hogy Chewbacca egyik beceneve "furball", azaz szőrgolyó volt az eredeti filmben, épp ezért a plüssösítés itt még nem is egy elvetélt ötlet. Na de az aztán a vadság csimborasszója, hogy például egy plüss Darth Vadert öleljünk magunkhoz elalvás előtt, és a villanyoltás után egy cuppanós puszit nyomjunk a Sötét Nagyúr puha homlokára.

Márpedig a dolog létezik, a Star Wars Cuddly Toys nevű kollekcióban.



A sith lordon kívül a már említett Chewie, Yoda mester és Artu, azaz R2D2 plüss verziója szerepel egyelőre a kínálatban, amely valószínűleg további szereplőkkel is bővül majd (igen, ha Vader plüssösíthető, akkor gülüszemű plüss Ackbar admirálist és természetesen édibédi Jabbát is akarunk, naná). Ráadásul, ha megnyomorgatjuk kis kedvenceinket, rájuk jellemző hangokat is kiadnak, Yoda öregesen nyiffeg és hümmög, Vader gonoszan vödörfejkedik, Chewie pedig ugyebár közli, hogy szerinte rrrooooaaaarrrrrr. Épp csak Artu nem csipog, talán ezért kerül ő csak 12 fontba, míg hangoskodó "kollégáit" 15 fontért simítják hozzád az Iwantoneofthose shop drága dolgozói.



Update: már itthon is kapható, pl az ezpontaz-nál.

1 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Chewie egy kicsit West Highland White Terrieresre sikerült, de attól még rendben van. Yoda is OK, a többiek nem annyira tetszenek.