A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. július 19., vasárnap

Szavazás az élet fontos dolgairól: Brad vagy David?

Elsőre fura lehet, de van helye itt a témának: a Popsugar arról szavaztatja olvasóit, hogy kinek áll jobban a Bluetooth füles: Brad Pittnek vagy David Beckhamnek.


Az apropó az, hogy Brad Pitt nemrégiben interjút adott a Wired-nek és ő szerepel a friss címlapon. Nem olvastam az interjút, csak idézeteket belőle a Geeksugar-on, eszerint olyan fontos témákról volt szó, mint hogy telefonál-e a vécén (Nem, mert nem akarja, hogy a mellette lévő srác végighallgassa a beszélgetést. Ezért kell inkább sms-ezni szerinte a klotyón, csak vigyázni kell, nehogy rossz gombot nyomjunk, és a végtermékünkről készült fotót nyomjuk fel Twitterre.)

Nem tudom, hogy a kérdés-e a gázabb, vagy a válasz, de lehet, hogy ez csak egy kiragadott rész egy egyébként színvonalas interjúból. Mindenesetre ha valaha interjút készítenék Brad Pittel a Gépségszalon nevében, azt hiszem, jobb kérdéseim lennének.

1 megjegyzés:

dose írta...

Én inkább az építészet iránti rajongásáról/New Orleansról kérdeznék..

Amúgy Beckham fülese jobban tetszik, de Pitt jobb arc :)