A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. július 11., szombat

Notebook túlélő-csomag utazáshoz

A szerencsésebbek, és a válság-által-nem-sújtottak mostanában az utazgatás, illetve nyaralás nevű furcsa tevékenységgel vannak elfoglalva, ám mostanában már szinte minden csomagban ott lapul a naptej és az útikönyv mellett (esetleg helyett?) egy notebook is. Viszont az esetek nagy többségében csak az otthonról ezer kilométerekre található szállodában, kempingben vagy repülőtéren döbbenünk rá, hogy otthon maradt a fülhallgató, merül az iPod, kevés az USB slot, hogy mindent egyszerre dugjunk a gépre... No, ilyenkor érdemes magunkkal vinni egy stílusos túlélő-készletet.
A Sharper Image összeállított egy stílusos kis csomagot, melyben mini notebook-egér, ethernet kábel, négyes USB bővítő, iPod kábel, fülhallgató és pár egyéb hasznos bigyó lapul egy elegáns, kicsi és könnyen pakolható bőrtasakban. Persze a válság-által-közepesen-sújtottak számára ("last minute út a török riviérától 150 kilométerre fekvő gyártelepre") még mindig rendelkezésre áll a teszkós szatyor és a saját összeállítású túlélőpakk is, de az már nem Gépségszalon téma... :-) A pakk 45 dollárért lehet a miénk, ha úgy akarjuk, mégpedig az Amazonon keresztül.

Nincsenek megjegyzések: