A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. július 2., csütörtök

Star Wars + steampunk: retro fénykard ultrageekeknek

Ha a mi kis szürke világunk kitermelte az alternatív (technika-)történelem steampunk nevű irányzatát, miért ne lehetne ilyesmivel felruházni kitalált világokat? A Csillagok Háborúja ugyebár "réges-régen" játszódik abban a bizonyos messzi galaxisban, de mi volt a réges-régennél réges-régebben? Nos, például steampunk fénykard*.

A Graflex 3 Cell Lightsaber alkotója réz és bőr felhasználásával készítette el a retro fénykard dizájnját, bizonyára az ős-jedik és a proto-sithek még ilyesmikkel páholták egymást abban a korban, amikor a Tatuin is buja dzsungelbolygó volt.

A készítő által felkerült az eBay-re is a retro steampunk fénykard, 125 dollárnál tart az ára - Homo Jedictusok ki ne hagyják!

* (...és aki még egyszer a LÉZERkard kifejezést használja, annak feltolok egyet oda, ahol normál esetben csak output tevékenységeket végez. Szakbarbárok...)

Nincsenek megjegyzések: