A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. június 29., hétfő

Szájszag-teszt kütyü Japánból

Imola randevúra készül. Kipolírozza apró topánkáját, gondosan megigazítja szoknyácskáját, haján ragyog az extra strong zselé, füle mögött illatozik a krasznajamoszkva... Minden készen áll a hím meghódítására... Vagy... mégsem?

Imola előveszi a Japppánból, papppírdobozban érkezett szerkezetet (köpppenyes tudósok fejlesztették biztosan), és szája elé helyezi. Pár centiről belefúj, és jaj! A kijelzőn az arcocska mosolya lefelé görbül! Talán mégsem kellett volna dupla fokhagymás lángossal nyitni, aztán ráküldeni két kevertet, egy sört és egy jégcsapretket?

A Digital Bad Breath Checker neve mindent elárul - valóban csak bele kell fújnunk, majd a három fokozatú skálán (nincs szájszag / szájrapuszi még elmegy / broáf) megnézhetjük, nincs-e szükség azonnali fogmosás / szájvíz / tiktakhegyek jellegű gyorssegélyre...

A Japan Trend Shop 47 dollárért segít a szájilag kihívásokkal küzdő hölgyeken. Az más kérdés, hogy a rózsaszín inges, makkos cipős, kockás zakós, hajolajos Bélák számára is érdemes lenne egy férfi változat - és itt jön a nagy kérdés, hogy vajon miben különbözik a női és férfi szájszag összetétele, ha külön nőknek szánják ezt a modellt?... Az univerzum nagy kérdései, ugyebár.

Nincsenek megjegyzések: