A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. június 8., hétfő

Apró asztali dobfelszerelés dolgozó zenészeknek

Megszámlálni sem lehet, hány reményteli zenész porlad el manapság irodai asztalok mögött, sötét kollégák sötét vicceitől, vagy felfuvalkodott főnökök felesleges feladataitól (alliteráció-veszély!!!) sújtva. A Vat-19 nekik találta ki az irodai életet feldobó asztali dobcuccot.

A kis motyó freestyle módban simán püfölhető, de demó módban kellemesen eldobolgat magától, és saját mesterműveinket is rögzíthetjük, majd pedig visszajátszhatjuk az öltönyös-nyakkendős véglények szórakoztatására / bosszantására (a nem kívánt rész törlendő).

Az alábbiakban egy kis videó is szemlélteti, hogyan szabadul meg egy elnyomott sorstársunk a "jópofa kollégától" az asztali dobcucc segítségével. 19 dollárért te is felfegyverkezhetsz az irodai mini-dobcucc gyártójának oldalán.

Nincsenek megjegyzések: