A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2009. június 25., csütörtök

iPhone játékvezérlő csont: GameBone

Az iPhone tényleg játékplatform lett, a rajta futtatható szórakoztató alkalmazásokkal már Dunánál nagyobb folyót is lehet rekeszteni, és érkeznek a hardveres kiegészítők is, amik eme elméletet támasztják alá. Itt van például ez a kedves kontroller, amely egy Xbox vezérlőjét házasít össze... egy csonttal.

Ha a GameBone Pro Bluetooth-on keresztül csatlakozik az iPhone-hoz, egy normál játékvezérlő képességeit kapjuk funkció- és iránygombokkal, de ha kábelesen kötjük a telefon kommunikációs portjára, egyéb funkciókkal is gazdagodunk. Ilyenkor ugyanis a kongtrollercsontba rejtett 2000mAh Lítium-ion akkumulátor tölti is az iPhone legendásan gyorsan merülő aksiját - a töltöttségi szintet a kontrolleren LED-ek is jelzik. Emellett beépített mini hangszórók és egy normál jack fülhallgató-csatlakozó is elfért a GameBone Pro-n.

Az ausztrál 22Moo nevű gyártó szeptemberre ígéri a végleges terméket, amelyhez állítólag addigra még egy tartót is beszerezhetünk, hogy a kontrollerrel "összefoghassuk" az iPhone-t - lássuk be, enélkül kicsit furán is lehetett volna használni. A GameBone Pro weboldala még az árazással kapcsolatos hozzászólásainkat is várja, nosza, mondjuk meg nekik.

Nincsenek megjegyzések: