A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2008. december 1., hétfő

Pendrive-ok lányoknak

Rózsaszín, Hello Kitty és Swarovski. Ezeket keresik. Szoktam nézegetni a statisztikákat, ki mi alapján talált a blogomra. Egyrészt, mert remekül szórakozom a keresőszavakon, másrészt mert kattintáslotyó vagyok.*

Szóval, feltűnt, hogy sokan találnak rám a fenti kereszőszavak alapján. Szegények eddig megszívták, mert sok hasznosat nem találtak itt ezen a téren. Hogy ne hiába jöjjenek ide ilyen tartalomért (és hogy még több kattintásom legyen), elhatároztam, hogy összeszedek pár webshopban megrendelhető terméket.


Búvárkodásom csak 33%-ban járt sikerrel: Helókittiseknek és szvarovszkisoknak rossz híreim vannak, ugyanis nem leltem semmi relevánsat, legalábbis hazai webshopban. Azon egyébként meg is lepődtem, hogy swarovskis témában a Philipssel közösen alkotott USB kulcsokon kívül nem találtam mást itthon, külföldi oldalakon láttam egyet-kettőt. Furcsa, azt hittem, erre sokkal jobban rákattantak...

Az kell mondanom, rózsaszínből sem túl széles a választék, én teljesen önkényesen kiválasztottam kettőt. (Mivel távol áll tőlem ez a szín, annyi volt a válogatási szempont, hogy ne legyek nagyon rosszul a látványuktól, ez a kettő felelt meg a követelményeknek.)

A legkonszolidáltabban a pqi néz ki a felhozatalból, akár azt is el tudom képzelni, hogy valakinek kedve támad nyakban hordani, ékszerként. Ebből többféle tárolókapacitásút is leltem a PIXmanian: 2667 Ft az 1 gigás, 3478 Ft a 2 gigás és 5369 Ft a 4 gigás per pillanat.


Ilyenem pont nekem is van (nem rózsaszínben), és az a legfontosabb észrevételem vele kapcsolatban, hogy néhányan nem tudják, melyik oldalával is kell beledugni a gépbe. :) Egyébként olyan pici, hogy inkább kulcstartóra vagy telefonra akasztva célszerű magunkkal hordani, mert tuti nem találjuk meg elsőre a táskánkban. Én a pénztárcámban hordom.

Ezen kívül egy kétgigás Kingstont láttam ezerötért az extreme digitalnal.


Más normális külleműre nem bukkantam a rózsaszínek között. A Sandisk pink USD drive-ja olyan csúnya, hogy azt inkább nem tenném ki ide.

A ShopManian pedig azzal szembesültem, hogy van külön "rózsaszín weboldal" a külső memóriák között. Egész konkrétan ez a remek felirat szerepel a fejlécben: "rozsaszin weboldal - talál a rózsaszin weboldalban Külső Memóriák". (Webes fordítás rulz!)

*Nekem azt énekelnék az Élet értelmében, hogy minden klikk számít.

3 megjegyzés:

dose írta...

kicsit off, mert egyáltalán nem az a tipikus női kütyü, de nemrég láttam, hogy kedvenc hordozható vinyómból is készült már néhány színes változat (állítólag rózsaszín is, de valamiért nem kattintható a preview):
http://westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=525

Nagyban warezolós csajoknak azért még jól jöhet az info ;)

scullly írta...

"a kedvenc hordozható vinyóm" :)))

(egyébként tényleg egész jól néz ki... de hordozható vinyóból maradok a Moleskinnél)

dose írta...

Nem vicceltem, tényleg van egy ilyen WD Passportom, csak az fekete és még a régi formájú.
És azért a kedvencem, mert nagyon megbízhatóan működik és szép a formája is :)