A GÉPSÉGSZALON ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT! Ez a blogspotos felület már nem frissül - az újdonságokért, és a teljesen átemelt régi tartalomért látogasd meg az új oldalt és ha tetszik, mentsd el a kedvenceid közé! AZ ÚJ OLDALRA LÉPÉSHEZ KATTINTS IDE! - GEPSEGSZALON.HU

2008. november 25., kedd

Bicska csajoknak. Vágod?

A neve Bicska. Miss Bicska.* Minden benne van, amire egy lánynak szüksége lehet. (Egyébként nem, mert Dose szerint mit sem ér, ha nincs benne szempillaspirál.)

A Bigyóshop leírása szerint:

"Tudjuk, hogy egy női táskában minden egyes tétel lényeges jelentőséggel bír, és nélkülözhetetlen! De a MISS BICSKA a nélkülözhetetlenség netovábbja, gyakorlatilag rendszerkövetelmény geekesen megfogalmazva, még az ajakcsillogásnál is fontosabb, nemkülönben stílusos és öntudatosságot sugall!

Rózsaszín, sikkes és tartalmaz mindent, amire szükséged lehet a mindennapos vészhelyzetek átvészelésére, tartalmaz körömreszelőt, csipeszeket, tűt és fonalat, tükröt, zseblámpát, ollót, dugóhúzót, parfümpalackot, piruladobozt, minikést, palacknyitót, vonalzót és tollat. Próbáld csak meg mindezt egyenként a tatyódba gyömöszölni!

A MISS BICSKÁT pártfogolták magazinok, mint például az US Weekly, Elle, InStyle és Cosmopolitan.

Ha a pasid metroszexuális, nehogy kölcsönadd neki, mert többet nem látod!"

Azt hiszem, ehhez nincs mit hozzátennem.

Na jó, annyit igen, hogy a Bigyóshop ütős. (Csak kár, hogy nincs egy menüpont kifejezetten lányoknak címzett bigyókról.) Egy csomó olyan cuccot felfedeztem benne, amikre már korábban is rácsodálkoztam külföldi oldalakon. Az office managerünknek egyébként azonnal be is ajánlottam a következő beszerzési listára az otthoni sörkészítő szettet (ami esetünkben irodai sörkészítő szett lenne).

*Nem túl friss anyag, de mostanában kevés az idő, viszont emellett nem lehetett elmenni szó nélkül, és egyértelműen itt a helye!

Nincsenek megjegyzések: